Dränering STOCKHOLM

Vi på FuktskyddadeHem vill att du ska känna dig mycket nöjd med din trädgård och utemiljö efter en dränering. Vi är specialister på dränering och fuktskydd med över 25 års erfarenhet på området. Vi har alltid en lösning på dina problem, ett samtal och saken är klar. Vi utför dräneringsarbeten över hela Stockholm med omnejd.

Förbättra utemiljön med dränering

Vi samarbetar med en trädgårdsarkitekt som kan ge dig tips och råd om utformning och förbättring av din utemiljö. Du kan få en ritning för hela eller delar av din trädgård, allt efter dina önskemål. Från dränering till helhetslösning.

Ett uppdrag hos oss

Ett uppdrag hos FuktskyddadeHem kan alltså innebära allt från fuktskydd och dränering i Stockholm till en helhetslösning som även omfattar: trädgård, stödmurar, plattläggning, färdiga gräsmattor, tomtplanering, uteplatser mm.
Du kan även läsa mer om dränering på sidan frågor och svar.

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT

Med bred kompetens och hög servicegrad hjälper vi såväl privatpersoner och bostadsrättsföreningar med dränering och markarbeten i hela Stockholms län. För oss är det självklart att slutleverans stämmer väl överens med, eller överträffar, kundens vision. För att säkerställa hög kundnöjdhet arbetar vi i nära dialog med beställare under hela arbetets gång.

Mejla oss

info@fuktskyddadehem.se

Telefontider

07.30 – 16.30

Ring oss

08-779 80 50