isolera Källargolv i stockholm med fuktskyddadehem

Är ditt källargolv dåligt? Vare sig du har problem eller helt enkelt önskar ha mer boyta för exempelvis Tvättstuga, extra sovrum, förvaringsutrymme etc. så hjälper vi på FuktskyddadeHem dig med en säker golvkonstruktion till golvet till din källare. Vi har flera års erfarenhet inom detta hantverk, kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi kan även besöka er för att både titta på ert källargolv samt ge er en prisbild/offert. Utöver projekt som berör källare så åtar vi även oss andra former av dränerings samt markarbeten i hela Stockholm.

FUKTSÄKER BETONGKONSTRUKTION MED ELLER UTAN GOLVVÄRME.

UTÖVER KÄLLARYTOR DRÄNERAR VI ÄVEN ANDRA typer AV GOLV

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT så vi kan isolera eller dränera ditt källargolv

Med bred kompetens och hög servicegrad hjälper vi såväl privatpersoner och bostadsrättsföreningar med dränering och markarbeten i hela Stockholms län. För oss är det självklart att slutleverans stämmer väl överens med, eller överträffar, kundens vision. För att säkerställa hög kundnöjdhet arbetar vi i nära dialog med beställare under hela arbetets gång. Kontakta oss så återkommer vi med en offert alternativt så kan vi komma förbi för en konsultation.

Så fungerar dränering / isolering av en källare

Det finns flera anledningar till att dränera/isolera en källare. Det främsta skälet är att du kan undvika fuktskador i huset genom att dränera ditt källargolv. En dränering/isolering av ett källargolv minskar också risken för att hindra fukten att dras in i källarens väggar. Om du vill skapa mer utrymme i ditt hus så kan du dränera din källare för att göra den bebolig. Ett bra sätt att dränera källare är att skapa en robust isolering i källarväggarna. En annan bra metod för att dränera källare är att säkerställa en bra isolering av ditt källargolv genom att stärka upp isoleringen av betongplattorna i golvet. Det är ofta nödvändigt att riva upp ditt källargolv och gräva ut under golvet för att kunna åstadkomma en bra dränering samt isolering av källaren. Det är av stor betydelse att ditt källargolv ligger rakt ovanför dräneringen och inte vice versa. När du ska dränera källare behöver du lägga dräneringsrör eller installera ett effektivt dräneringssystem för att säkerställa en god vattenavledning. Kontakta oss när du behöver proffs som isolerar ditt golv nere i källaren.

Mejla oss

info@fuktskyddadehem.se

Telefontider

07.30 – 16.30

Ring oss

08-779 80 50